Què és la Fundació Hope Projects?

La Fundació Hope Projects neix el 24 d’Abril de 2013 amb l’objecte d’impulsar iniciatives per a la creació o manteniment de llocs de treball dignes al nostre entorn, per a treballadors i treballadores de qualsevol edat, condició social i nivell de formació.

És una fundació sense ànim de lucre, legalment registrada i constituïda a partir d’una donació exclusivament privada. Sense relació de dependència amb partits polítics, entitats financeres, ni cap altra institució o empresa.

L’instrument per a la consecució dels objectius de la Fundació és el concurs Hope Projects, obert als emprenedors amb un projecte d’empresa que impliqui la creació de llocs de treball, en l’àmbit industrial/productiu o de serveis. La finalitat del concurs és dotar a l’emprenedor dels recursos necessaris per elaborar un pla de negoci viable i acompanyar-lo en la creació de la seva empresa.

L’objectiu final és crear una xarxa d’empreses sorgides dels projectes reeixits, que generin ocupació i actuïn com a instruments de canvi en favor d’una societat més sostenible, solidària i justa.